fbpx
hello world!

Brug naturen! Gå udenfor!

Tips omkring dit helbred fra Dirk Gahlenbeck, læge og osteopat i Kolding.

Hvad kan jeg gøre selv?

Igen og igen spørger mine patienter, hvad kan jeg selv gøre for mit helbred? Dette spørgsmål har optaget mig meget, jeg har afprøvet og undersøgt mange ting. Under titlen Sundheds tips finder du anbefalinger omkring dit helbred.

Brug naturen! Gå udenfor!

Uanset om du løber, jogger, går eller cykler, så gør det udenfor. Brug et naturligt underlag, der ikke er brolagt eller tjæret. Vær på udkig efter en strækning med små hældninger, en naturlig ujævn grund, her bliver forskellige muskelgrupper aktiveret og behandlet. Desuden bliver  koordinering, balance og ligevægt understøttet, herved opnår du en afbalanceret og omfattende træning. Prøv den gode gamle trimning sti. Undgå den kunstige verden af fitnesscentre. Vi har ikke brug for superenheder og kunstigt lys for at holde os, og blive i form.

Gå ud! Brug naturen!

Dirk Gahlenbeck 
- Læge og Osteopat, Kolding -

Dirk Gahlenbeck - Læge & Osteopat

BOOK TID