fbpx

OM MIG

Dirk Gahlenbeck - Læge & Osteopat

Min vej til osteopatisk medicin

Mit navn er Dirk Gahlenbeck, jeg har studeret humanmedicin og filosofi i Hamborg. Inden jeg startede på medicin studiet, afsluttede jeg min læreplads som paramediciner. Hele min studietid, har jeg sideløbende arbejdet som paramediciner.

Rejsen til at blive læge i osteopatisk medicin har ført mig gennem mange forskellige afdelinger. Jeg har arbejdet på en medicinsk, urologisk, kirurgisk afdeling, almen medicin; gennemgik træning i neural terapi, akupunktur, kinesisk medicin og trigger punkt terapi; yderligere har jeg erhvervet kvalifikationer inden for psykosomatiske medicin, hypnose og autogene uddannelse.

I 1997 fik jeg min autorisation som special læge for almen medicin.

I 2001 fik jeg min autorisation som læge for manuel medicin og kiropterapi

2002 afsluttede jeg min eksamen til osteopat på Philadelphia College.

Jeg har autorisation både i Tyskland og Danmark og har lov til at praktisere i begge lande

"You begin with anatomy, and you end with anatomy, a knowledge of anatomy is all you want or need "

A. T. Still MD, DO

Uddannelse og erhverv

Min uddannelse inden for medicinsk osteopati blev gennemført i samarbejde med Philadelphia College of Osteopathic Medicine på German American Academy of Osteopathy. Uddannelsen svarer til den amerikanske universitetsuddannelse for medicinske osteopater (10 års fuldtidsuddannelse i medicinsk osteopati med 20.000 timers træning)

I 2002 bestod jeg min afsluttende eksamen i medicinsk osteopati på The Philadelphia College of Osteopathic Medicine.

Jeg er registreret i EROP, det europæiske register over osteopatisk læger www.erop.org. Det er den højeste grad, som en medicinsk osteopat kan opnå i Europa.

Inden for pædiatrisk osteopati og kraniosakral osteopati, afsluttede jeg den supplerende uddannelse på german American Academy of Osteopathy /DAAO.

Jeg videreuddanner mig regelmæssigt inden for manuel medicin og medicinsk osteopati.

Jeg har stor interesse for osteopatiske teknikker fra begyndelsen af osteopati (1875-1920). Jeg er konstant på udkig efter gamle osteopatiske tekster, jeg er i tæt international udveksling og forsøge at videregive disse teknikker. Jeg arbejder i øjeblikket på en bog om dette emne.

Dirk Gahlenbeck - Læge & Osteopat

BOOK TID