fbpx
hello world!

Drik mindre rødvin

Tips omkring dit helbred fra Dirk Gahlenbeck, læge og osteopat i Kolding .

Hvad kan jeg selv gøre?

Igen og igen spørger mine patienter mig, hvad kan jeg selv gøre? Dette spørgsmål har beskæftiget mig i lang tid. 

Under titlen „Sundhedstips“ kan du finde anbefalinger omkring dit helbred.

Drik mindre rødvin!

Rødvin er ikke så sundt som du tror!

Hvorfor bliver der altid sagt, at rødvin er sundt? Det indeholder resveratrol, en styrkende, anti-inflammatorisk antioxidant. Men mængden af dette stof er så lille, at man ikke kan antage en positiv effekt. For at kunne opnå en god effekt, ville et glas rødvin skulle indeholde mindst fem gange så meget. Alkohol virker som sukker og udmatter dig bare. Så drik mindre vin!

Dirk Gahlenbeck 
- Læge og Osteopat, Kolding -

Dirk Gahlenbeck - Læge & Osteopat

BOOK TID