fbpx
hello world!

Læge medicinsk osteopati: osteopati - Livet er bevægelse!

Patienter bliver ved med at spørge: Hvad er osteopati? Kan jeg blive hjulpet med osteopati? 

"Der er ingen patient, der ikke har gavn af osteopatisk behandling,"  sagde Bratsch Frymann D.O., den store gamle dame fra amerikansk osteopati.

Osteopati er en helbredende metode, hvor lægen udfører diagnostik og terapi med hænderne i alle organsystemer i den menneskelige krop.

Lægen søger efter de steder i patientens krop, der er begrænset i deres bevægelse, hvor der udøves tryk og trækkraft på blodkar og nerver gennem forkortede muskler, ledbånd og blokerede led, og dermed forringe deres funktion. For eksempel kan en blokeret korsben  udøve trækkraft på hoftemusklerne, disse tryk på iskiasnerven og patienten har smerter i hele benet. Hvis lægen genopretter mobilitet med osteopatisk terapi, slapper hoftemusklen af og iskiasnerven kan fungere frit, patientens ubehag forsvinder.

Den osteopatiske læge følger reglen: "Livet er bevægelse" ved at genoprette mobiliteten af sener, muskler og ledbånd.

Osteopati kan være nyttigt ved kæbe-, led-, ryg og hovedpine, samt ved astma og luftvejssygdomme, hals-,næse-og øre sygdomme som otitis, bihulebetændelse, funktionelle tarmsygdomme, børnesygdomme og udviklingsforstyrrelser hos børn, for blot at nævne nogle få.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Dirk Gahlenbeck 
- Læge og Osteopat, Kolding -

Dirk Gahlenbeck - Læge & Osteopat

BOOK TID