fbpx
hello world!

Lægemedicinsk osteopati: Smerter i balder og bagsiden af låret! Offer for siddende stilling!

Smerter, der intensiveres, når man sidder og går! Ofte, forstyrre disse smerter søvnen. Smerten opstår i ischiokural muskulaturen!

Lægemedicinsk osteopati kan være en effektiv hjælp her.

Smerten opstår i den nederste del af balderne og i de tilstødende regioner i baglåret! Smerten kan udstråle fra knæhasen til den midterste halvdel af læggen. De vigtigste smerter mønster løber fra bagsiden af lårets muskler til de lavere balle muskler.

Et andet område strækker sig helt ned i knæhasen og den øverste tredjedel af læggen. Hos børn, kan denne smerte også forekomme. Disse muskelsmerter udløses af gentagen overbelastning af musklerne, eller af et kronisk trauma såsom tryk på bagsiden af låret, mens du sidder på en stol, der er for høj.

Behandlingsmuligheder findes i  lægemedicinsk osteopati og neuropunktur. 

Neuropunktur anvendes til behandling af spændte muskler, ved at stikke en akupunktur nål direkte i musklen. Ved hjælp af periost akupunktur, den direkte stikken i knoglehuden, kan der opnås yderligere helbredende stimuli. 

Efter vellykket behandling skal patienten passe på ikke at overbelaste musklen. Han bør også sikre, at der er tilstrækkelig plads mellem undersiden af låret og den forreste kant af stolen.

Dirk Gahlenbeck 
- Læge og Osteopat, Kolding -

Dirk Gahlenbeck - Læge & Osteopat

BOOK TID