fbpx
hello world!

Nakken er årsag til mange smerter og ubehag!

Hovedpine, spændingshovedpine, migræne, svimmelhed, kvalme, døsighed, manglende koncentration og sløret syn kan alle udløses af nakkemusklerne!

Trigger punkter i nakken er ikke kun en årsag til smerte og bevægelses indskrænkninger, men de forårsager også mange andre lidelser. På billedet kan du se de mest almindelige lokaliseringer af triggerpunkter i nakken, i

musklerne til venstre og højre for torntapen af halshvirvelsøjlen. Denne region er ansvarlig for masse af klage og smerter i hoved - og hals regionen. De regioner, hvor de mest almindelige klager forekommer, er markeret med rødt.

Disse lidelser er: hovedpine, spændingshovedpine, migræne, svimmelhed, kvalme, manglende koncentration og sløret syn, denne liste er dog ikke komplet.

De mest almindelige trigger punkter kan findes på bagsiden af nakkemusklerne. Hærdede muskel tråde af forskellig tykkelse kan trække ned i nakken til musklerne ved siden af brysthvirvlerne og skuldrene.

Med osteopatiens teknikker og den moderne form for akupunktur, neuropunktur kan disse triggerpunkter og deres udløsere behandles. Trigger punkter kan løses hurtigt og nemt med den moderne form for akupunktur, neuropunktur. For at behandlingen skal være så vedvarende som muligt, skal læsioner af ligamenterne, der forbinder knoglerne opløses. Her sidder en masse nervereceptorer, hvilket fører til muskelspændinger med langvarig irritation på grund af spændinger. Herved kan triggerpunkter igen og igen opstå.

Dirk Gahlenbeck 
- Læge og Osteopat, Kolding -

Dirk Gahlenbeck - Læge & Osteopat

BOOK TID