fbpx

OSTEOPATI FOR GRAVIDE

OSTEOPATI FOR GRAVIDE

Gravide kvinder går gennem en lang periode med fysiske og psykiske forandringer. kropsform, kropsholdning, bækken og meget mere forandre sig. Livet tager en ny retning, værdier og behov ændrer sig.
Alle de osteopatiske teknikker, jeg bruger til at behandle med, er meget skånsomme og milde. De kan anvendes uden bekymring for dig og dit barn. Til en normal spontan fødsel, er det vigtigt, at du har en normal bækken funktion og kan trække vejret frit.

Det har vist sig at være godt, med en behandling i den tidlige graviditet (uge 10-20) og senere, som en slags fødsels forberedelse (uge 30-35).

Ubehag, der kan behandles:

Vedvarende iskiassmerter, især i tilfælde af ensidige smerter

Smerter/prikken i håndled, fingre

Nakkesmerter og hovedpine

Bækkensmerter med indskrænket bevægelighed, smerter i skambenet

Mental og fysisk udmattelse

Søvnforstyrrelser / indre rastløshed

„To cure disease, the abnormal parts must be adjusted to the normal“
A. T. Still MD, DO

Osteopati i barsels og amme tiden:

De første 3 måneder efter fødslen, gennemgår din krop en anstrengende postnatal fase.

Bækkenet, hele bughulen men også rygsøjlen er påvirket. Ofte forbliver vedvarende gener i rygsøjlen og bækkenområdet. Disse lidelser kan behandles effektiv med osteopati.

Samtidig gennemlever du en omtumlet tid, fuld af forandringer og belastninger. Din personlige og arbejdsmæssige livssituation ændrer sig graverende. Du har ansvaret for et nyt liv.
Dynamikken i dit forhold og familie er under forandring. Du har stress! Uro, ubehag, fortvivlelse, udmattelse, søvnforstyrrelser, udbrændthed og depression kan være følgerne.

I denne fase af livet, kan du finde støtte hos en osteopat. Osteopati kan her virker som en krops psykoterapi. I denne svære tid kan jeg hjælpe dig ud af krisen med mine osteopatiske behandlinger.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte mig.

Dirk Gahlenbeck - Læge & Osteopat

BOOK TID