fbpx
hello world!

Lægemedicinsk osteopati Kolding: Osteopati, en næsten bivirkningsfri behandlingsmetode ved mellemørebetændelse.

Barnet skriger, græder, ørene gør ondt. - Hvad skal der gøres?

Igen og igen det samme, barnet skriger, græder, øret gør ondt. Det har en mellemørebetændelse. Turen går til lægen. Denne ser ind i øret, genkender sygdommen og behandler med smertestillende medicin og antibiotika.

Men er det virkelig alt, hvad man kan gøre?

Skader hyppig indtagelse af antibiotika ikke?

Hvorfor får børn gentagne gange mellemørebetændelse i barndommen?

Hyppig indtagen af antibiotika er ofte ikke nyttig og kan føre til antibiotikaresistens. Tarmfloraen ødelægges, det føre til betydelige problemer med fordøjelsen.

Så hvad kan man gøre? Her er osteopati et nyttigt alternativ. Barnets kranium er forskellig fra en voksen, øregangen løber fladere, så lymfevæsken drænes ikke så godt. Der opstår lymfatisk overbelastning og betændelse. Også blokeringer i korsbenet kan føre til muskelspændinger i rygsøjlen som udløser skævt siddende halshvirvler.

Herved  kompliceres lymfedræneringen fra hals-, nakke- og mellemøreområdet. Inflammation er ofte resultatet. Den amerikanske børnelæge og lægemedicinske osteopat Jane Carreiro var i stand til at påvise at lægemedicinske osteopatiske teknikker til behandling af mellemørebetændelse virker. Lægemedicinsk osteopati er nærmest bivirkningsfri og et effektivt alternativ til lægenvidenskabslig behandling af børn med mellemørebetændelse.

Dirk Gahlenbeck 
- Læge og Osteopat, Kolding -

Dirk Gahlenbeck - Læge & Osteopat

BOOK TID