fbpx
hello world!

Sundheds tips Klinik for lægemedicinsk osteopati: Diclofenac, ibuprofen og co. kan være ansvarlig for pludselig hjertedød!

Igen og igen spørger mine patienter mig: Hvad kan jeg selv gøre? I serien sundheds tips  er jeg glad for at informere dig om dette. Hvad kan du gøre selv, for at understøtte den osteopatiske behandling og aktivere dine selvhelbredende kræfter?

Tag ikke diclofenac og ibuprofen! Disse stoffer er farlige! De kan endda være livstruende og udløse et hjerteanfald.

I den sidste tid er der oftere blevet skrevet om det i medicinske aviser. Diclofenac, ibuprofen og co. er farligere end antaget. Den populære og dels fri håndkøbs smertestillende medicin kan føre til pludselig hjertedød. Årsagerne til pludselig hjertedød, er mangel på iltforsyning til hjertet, hvilket fører til infarkt. En undersøgelse foretaget af danske læger på Københavns Universitet om dette emne viste, at risikoen for pludselig infarkt blev øget med 51% efter at have indtaget diclofenac, ibuprofen med 31%. Dette viser tydeligt gruppen af NSAID (ikke-steroide anti-reumatika), der også omfatter diclofenac og ibuprofen, at de ikke er harmløse smertestillende medicin som antaget. Patienter med hjerte-kar-sygdom bør afstå fra at tage disse medikamenter. Alle andre bør diskutere indtagelsen med deres læge og forsøge at finde alternativer.

Lægemedicinsk osteopati er et godt alternativ til medicin ved mange sygdomme og smerter.

Dirk Gahlenbeck 
- Læge og Osteopat, Kolding -

Dirk Gahlenbeck - Læge & Osteopat

BOOK TID