fbpx
hello world!

Tinnitus, svimmelhed, høreforstyrrelse! Her kan lægemedicinsk osteopati hjælpe!

Den osteopatiske behandling kan hjælpe ved svimmelhed, høreforstyrrelse og tinnitus!

30-40% af de svimmelhedssymptomer, hos patienter der kommer i en øre/næse/hals/ klinik, skyldes funktionelle lidelser i halshvirvelsøjlen. Ofte er det tilstrækkelig med osteopatisk behandling, hvor blokerede hvirvel led og muskelspændinger opløses. Ifølge undersøgelser foretaget af universitets hospitalet i Mannhein, er der vedholdende succes med det.

Hos de fleste, af de behandlede patienter var symptomerne blevet kroniske. De havde også gennemgået mange andre behandlingsforsøg. Mere end 80% af patienter med svimmelhed og stemmeforstyrrelser beretter om vedvarende forbedring i symptomerne efter en osteopatisk behandling, disse sætter ind ca to dage efter behandling.

Hos patienter med nedsat hørelse, reagerede 60% positivt på behandlingen. Hos tinnituspatienter reagerede 30 % positivt på behandling.

Hvordan finder du ud af, om spændinger og blokeringer er årsag til  klagerne? I tilfælde af svimmelhed, forekommer andre klager, forårsaget af funktionelle bevægelsesforstyrrelser. Disse omfatter smerter i nakke, hals og halshvirvelsøjlen, balance problemer, tinnitus, svimmelhed, høretab, globus symptom( dysphagi, synkeforstyrrelse).  For at udelukke organiske strukturelle lidelser såsom tumor, betændelse og kredsløbssygdomme kræver det en lægeundersøgelse hos en øre/næse/hals læge.

Mange patienter med de ovennævnte lidelser kan hjælpes af de manuelle teknikker fra lægemedicinsk osteopati.

Dirk Gahlenbeck 
- Læge og Osteopat, Kolding -

Dirk Gahlenbeck - Læge & Osteopat

BOOK TID