fbpx
hello world!

Sundheds tips: Klinik for lægemedicinsk osteopati: Fermenteret ris - reducerer kolesteroltallet!

Tips omkring dit helbred fra Dirk Gahlenbeck, læge og osteopat i Kolding .

Hvad kan jeg selv gøre?

Igen og igen spørger mine patienter mig, hvad kan jeg selv gøre? Dette spørgsmål har beskæftiget mig i lang tid. 

Under titlen „Sundhedstips“ kan du finde anbefalinger omkring dit helbred.

Fermenteret ris har vist sig at sænke kolesteroltallet!

Røde ris fremstilles ved fermentering af almindelige ris. Ved produktionen opstår den røde farve, der har været brugt i Kina som en naturlig fødevarefarve i århundreder. Røde ris har vist sig at reducere kolesteroltallet. I Europa er det tilgængeligt i form af kosttilskud og kapsler.

Dirk Gahlenbeck 
- Læge og Osteopat, Kolding -

Dirk Gahlenbeck - Læge & Osteopat

BOOK TID